Grillbar
Spišská Nová Ves

Už viac ako 10 rokov Vám pripravujeme grilované špeciality.
Stretneme sa v Grille!

Grilované bravčové rebierka v medovej marináde.

Hovädzí Hamburger

Jednen z našich bestsellerov. Pravý domáci hamburger z čistého hovädzieho mäsa pripravovaný na lávovom grile.

Steakstones

Pripravte si steak podľa svojho gusta! Svoj steak si pripravíte presne tak ako ho máte radi, priamo pred sebou na lávovom kameni rozpálenom na 380 stupňov.

Víno

VÍNNE PIVNICE SVÄTÝ JUR
CHOWANIEC & KRAJČÍROVIČ

11€ Müller Thurgau Svätojurský Müller Thurgau je najlepší na Slovensku. Pri pestovaní redukujeme počet strapcov na koreni. Odmenou je víno plné vôní a chutí pripomínajúce rozkvitnutý ovocný sad, zrelé hrozno a lesný med. Doporučujeme k bravčovému mäsu, hydine, syrom, zelenine a ľahkým dezertom. Teplota na pitie 10 - 12°C.
akostné, polosuché, ročník 2016
15€ Rulandské šedé Vynikajúca francúzska odroda s vôňou lúčnych kvetov, včelých plástov a hrušiek. V chuti je víno jemne ovocné s medovými tónmi a štipkou orientálneho korenia. Harmonické kyseliny sa zrením dopĺňajú chlebovinovou chuťou. Víno má v gastronómií široké využitie, lebo neprekrýva typický charakter jedla, ale príjemne ho dopĺňa. Doporučujeme k pečenej rybe, hydine, rezňom na prírodno a syrom s bielou plesňou. Teplota na pitie 10 – 12°C.
neskorý zber, suché, ročník 2016
12€ Chardonnay Víno jemne žltej farby, s príťažlivou vôňou medu, subtropického ovocia a jemnými tónmi jesennej hrušky Konferencia. V chuti plné a zároveň svieže. Nájdete v ňom tóny citrusových ovocí, prezretých banánov a orieškov. Veľmi príjemné na pitie. Doporučujeme podávať k akejkoľvek hydine, k bravčovým medailónom, k syrom a na posedenie s priateľmi. Vyrobené 3400 fliaš. Teplota na pitie 10 - 12°C.
výber z hrozna, polosladké, ročník 2016
12€ Rizling Rýnsky Rizling Rýnsky je víno kráľov s nemeckým pôvodom. Má sviežu arómu s tónmi lipového kvetu. V chuti nájdeme citrusové ovocie a zrelú vinohradnícku broskyňu vyzrievaním doplnené o orieškové a medové tóny. Doporučujeme k rybám, hydine, syrom, zelenine a ľahkým dezertom. Teplota na pitie 10 - 12°C.
neskorý zber, suché, roč.2016
11€ Pesecká Leánka Táto odroda bola vyšľachtená na začiatku 20. Storočia v Rumunsku. Pesecká leánka je jeho slovenskou prezývkou. Víno má jemnú korenisto-ovocnú vôňu. Aróma sa prenáša aj do chuti. Svieže, jemné víno so sladkými ovocnými tónmi sušenej marhule. Doporučujeme ku grilovanému kurčaťu, tvrdým syrom, zapekanej zelenine. Teplota na pitie 10 – 12°C.
akostné, polosladké, ročník 2016
12€ Cabernet-Merlot Rosé Víno vzniklo miešaním vín Cabernet sauvignon a Merlot. Jemná ružová farba navodzuje atmosféru mladosti a životnej dynamiky. Vôňa sladkých lesných jahôd a výhonkov ríbezlových listov je intenzívna a príjemná. Chuť je štavnatá, ovocná, po záhradných jahodách s žihľavovým lemom. Víno je romantické, ale zároveň má čertíkov v očiach. Odporúčame na chvíle plné fantázie. Teplota podávania 8–10ºC. Vyrobené 3300 fliaš.
značkové, polosladké, roč. 2016
10€ Frankovka modrá Vôňa pripomína drobné lesné ovocie. V chuti objavíte ovocné tóny pripomínajúce čučoriedky a horkú čokoládu. Priemerný obsah tanínu a nižšie kyseliny tvoria harmóniu tohto vína. Doporučujeme k plesňovým syrom, talianskej kuchyni, hovädziemu a teľaciemu mäsu na paprike, kotlíkovému gulášu. Teplota na pitie 16 - 18°C. Vyrobené 3800 fliaš.
výber z hrozna, suché, ročník 2016
14€ André Táto odroda bola vyšľachtená na Morave ako kríženec odrôd Frankovka modrá a Svätovavrinecké. Víno intenzívnej farby zrelo v sudoch barique. Vôňa zrelých višní a vanilky. Chuť je korenistá s príjemne kávovými a slivkovými tónmi. Odporúčame k stredomorskej kuchyni, hovädziemu a divine. Teplota podávania 16 – 18°C. vyrobené 3600 fliaš.
barique, neskorý zber, suché, ročník 2013
13€ Zweigeltrebe Zweigeltrebe vzniklo krížením Svätovavrineckého a Frankovky modrej v Rakúsku. Vôňa zrelých višní, šípkového lekváru a santálového dreva. V chuti je hlboko zamatové, ovocné a sladko korenisté. Doporučujeme k pečenému prasiatku, bravčovým rezňom, tvrdým syrom, pizzi a špagetám.
Teplota na pitie 16-18°C.
neskorý zber, suché, roč.2015
 

 
 
previous next